Logo

despre-2

Restaurantul la Gourmet

Despre noi

Restaurantul La Gourmet din cadrul Complexului Magus este amplasat pe una din principalele rute de acces din oraş (DN1 înspre Satu Mare), departe de agitația urbană, într-o zonă superbă care oferă o panoramă generoasă a oraşului Baia Mare.

 

Locaţia deţine 300de locuri pentru servirea mesei, la care se adaugă 32 de locuri sub 4 gazebouri cu un design deosebit, în perioada estivală.

EVENIMENTE

Experienţe memorabile în arta culinară

Pentru evenimente sociale sau mondene, nunți, botezuri sau alte evenimente festive oferim 300 de locuri şi de asemenea pregătim grădina de vară a complexului, o bijuterie de design şi arhitectură peisagistică destinată evenimentelor festive.

Scopul nostru este de a vă determina să fiţi mulţumiţi, motiv de a reveni ca oaspeţi ai unui spaţiu unic şi inedit.

Bucătăria echipată la ultimele standarde de pe piaţa Horeca, conţine aparatură modernă, oportunităţi de lucru excepţionale în condiţii de maximă securitate alimentară.

PERSONALUL

Orientaţi, motivaţi şi perfect instruiţi

O echipă competentă şi experimentată condusă de Chef Florin Gherman asigură preparea meniului „fine dining” alcătuit de Chef Ionuţ Lupu şi a meniului tradiţional propriu, meniu alcătuit pe criterii de diversitate şi reprezentativitate.

Cele peste 40 de sortimente distincte asigurând îmbinarea în mod fericit a culturii culinare locale, cu preparatele specifice bucătăriei tradiţionale maghiare şi preparate „haute couisine”.

Membrii personalului au ca şi unic obiectiv asigurarea unor servicii la cele mai înalte standarde de calitate, capabile să satisfacă aşteptările şi pretenţiile oaspeţilor noştri.

În imagine: Chef Florin Gherman

Muzică live serilor noastre

La Gourmet

,,Muzica este literatura inimii. Ea începe acolo unde se sfârșește vorbirea.” Lamartine

Credem cu tărie în talentele locale și în puterea artiștilor din comunitatea noastră de a crea momente unice. Tocmai de aceea, ne dorim să ne aducem aportul în promovarea lor, dar și să le dăm ocazia clienților noștri de a se bucura de muzică live de calitate.

Vă așteptăm să vă bucurați de ea împreună cu noi!

Meniul

La Gourmet
error: Content is protected !!