Logo

Istoricul complexului Magus

despre-01Proiectul restaurantului a pornit in continuarea ideii de a construi un mic club dance, fiind situat chiar la intrarea in oras dinspre Satu Mare, lângă drumul principal. Ideea a început să evolueze către o arie mai largă a ospitalității. Ca și rezultat a aparut hotelul daca tot am avut fundatia si acoperisul restaurantului, proiectantul complexului, regretatul arhitect Danku Csaba, ne-a convins sa construim un hotel micut. Dar tot langa acest resort am mai construit si clubul Evergreen, clubul fiind de fapt, asa acum am amintit, punctul de pornirte al proiectului.

Ideea din spatele designului interior a fost în a oferi o combinație între stilul retro si o atmosfera cat mai calda si primitoare. In acest scop am cumparat elemente de mobilier antic, care au fost reconditionate la perfectie, dand o atmosfera deosebita restaurantului precum si cateva statuete de bronz din aceeasi perioada. Pe pereti putem gasi picturile unicat ale renumitului pictor baimarean Szanto Andras, unul din ultimii continuatori ai vechii scoli baimarene de pictura. Construcția a început în anul 2010 și clădirea , încet s-a ridicat de la sol. Fiecare detaliu, interior si exterior, a fost minuțios planificat și selectat pentru a oferi cea mai bună calitate viitorilor noștri oaspeți.

Capacitatea restaurantului este de 300 de locuri pentru fine dining sau pentru evenimente. In curtea restaurantului avem 4 gazebo-uri in stil clasic cu capacitate de 8 locuri fiecare. In curand vom deschide chiar langa aceste gazebouri si o gradina de vara cu o capacitate de aproximativ 200 de locuri unde vom pastra si servi meniurile traditionale din zona maramuresului, gradina de vara care poate fi folosita si pentru celebrarea casatoriilor civile.

Ideea noastră s-a materializat în anul 2016, când restaurantul iși-a Outdoors_Night-51va deschide inima și sufletul industriei ospitalității, cu mancaruri deosebite fine dining precum si o bogata alternativa de meniu traditional, inspirat in mare parte din meniurile traditionale maghiare, interior elegant și nu în ultimul rând, o echipă prietenoasă și bine pregătită. Viziunea noastră este de a oferi experiențe memorabile in arta culinara oaspeților care ne vor onora cu vizitele lor și promisiunea că vom oferi în mod constant cele mai rafinate gusturi pentru a-i determina sa revina in restaurantul nostru.

Vezi si:

Magus Hotel

Magus Complex

„MAGUS” noul complex hotelier de 3 stele deschis in Baia Mare

Intr-o atmosfera festivă si cu oaspeți importanți s-a deschis in Baia Mare Complex Magus. Acesta este amplasat pe una din principalele rute de acces in oraș (DN 1 înspre Satu Mare) departe de agitaţia urbană, intr-o zona superba care ofera o panorama generoasa a municipiului Baia Mare.

MAGUS HOTEL

Hotelul are in structura de cazare 27 de camere, suite si junior suite, toate camerele avand dotari de lux incluzand sisteme smart IP tv, 8 camere cu amenajari speciale destinate celor care calatoresc cu animale de companie si 3 camere cu dotari superioare standardelor camerelor deluxe .
Camerele beneficiaza de confort total, mobilier din lemn masiv, ferestre fonoizolante, dotari specifice maximale de calitate superioara, iluminat natural, tablouri cu valoare artistica semnate de celebrul pictor Szanto Andras precum si o ambianta capabila sa satisfaca toate exigentele celor aflati intr-o calatorie de afaceri sau un voiaj de relaxare.
Gama de servicii este variata, specifica hotelurilor din clasa premium, preocuparea majora a echipei manageriale precum si a intregului personal fiind asigurarea satisfactiei fiecarui client in parte.
Hotelul dispune si de o sala modernă multifunctionala având o capacitate de 100 de locuri pentru conferinte si pana la 60 de locuri pentru evenimente.

160920-deschidere-1

RESTAURANTUL „LA GOURMET”

Restaurantul completeaza in mod fericit conditiile deosebite asigurate de facilitatile de cazare. Locatia detine 100 de locuri pentru servirea mesei la care se adauga 36 de locuri in perioada estivala pe o terasa sezoniera si 32 de locuri sub 4 gazebouri cu un design deosebit. Pentru evenimente sociale sau mondene, nunți, botezuri sau alte evenimente festive oferim 170 de locuri si de asemenea pregătim gradina de vara a complexului, o bijuterie de design si arhitectura peisagistica destinată evenimentelor festive.
O echipa competenta si experimentata condusa de Chef Madaras László asigura preparea meniului fine dining alcatuit de Chef Ionut Lupu si a meniului traditional propriu , meniu alcatuit pe criterii de diversitate si reprezentativitate, cele peste 40 de sortimente distincte asigurand imbinarea in mod fericit a culturii culinare locale, cu preparatele specifice bucatariei traditionale maghiare si preparate haute couisine.

160920-deschidere-2

CLUBUL EVERGREEN

Evergreen este unul din cele mai noi cluburi din Baia Mare, o aparitie inedita si speciala care satisface toate pretentiile posibile, fiind primul din Baia Mare care a fost proiectat si construit cu aceasta destinatie. Noua locatie se adreseaza celor care doresc sa-si petreaca timpul liber intr-un club elegant, unde persoanele singure dar si cuplurile, pot sa petreaca cateva ore placute, ascultand si dansand pe ritmurile muzicii de calitate din anii 80-90 dar si pe ritmurile muzicii de actualitate. Clubul Evergreen este destinat nu doar celor din generatia tanara ci si celor de alte varste care inca nu au gasit locatia potrivita, in care sa beneficieze de o oferta muzicala de calitate, in conditii tehnice de exceptie, un climat de respect si servicii de cea mai buna calitate.

deschidere
Clubul este dotat cu un sistem audio performant si pretentios, marca KV2 care sa produca acel “wow” in randul oaspetilor clubului.
Evergreen va excela si din punct de vedere al show-ului de lumini, fiind achizitionate mai multe sisteme de lumini pe leduri, revolutionare chiar la nivel de Romania, completate cu sistemele clasice.Clubul Evergreen va functiona joi , vineri , sambata, intr-un interval de la ora 20.00 pana la ora 4.00 iar cel putin de doua ori pe luna vor presta artisti cunoscuti la nivel national. Pentru iubitorii muzicii disco, vor mixa DJ cunoscuti care vor asigura conditiile necesare unor seri de distractie si buna dispozitie. Pe parcursul saptamanii, in zilele marti, miercuri si joi, de la orele 19.00 pana la ora 24.00 va functiona un program Lounge cu auditii de albume sau concerte, in concepte de evenimente tematice gen: seara Phil Collins, seara Dire Straits etc.

PERSONALUL

Intreaga echipa a Complexului Magus a fost selectata in baza unor criterii de maxima exigenta. Orientati, motivati si perfect instruiti, membrii personalului au ca si unic obiectiv asigurarea unor servicii la cele mai inalte standarde de calitate, capabile sa satisfaca asteptarile si pretentiile oaspetilor.
In cadrul Complexului Magus, toti clientii vor fi tratati cu respect, eleganta si discretie, beneficiind de servicii exceptionale intr-o ambianta prietenoasa si unica.

error: Content is protected !!