Logo

Îngeri pentru patrupezi – 24 noiembrie 2023

Evenimentul „Îngeri pentru Patrupezi – Seară Caritabilă”: O Noapte de Generozitate și Muzică în Memoria lui Majoros Csaba

În fiecare an, echipa Hotelului Magus își deschide inimile și porțile pentru un eveniment deosebit, menit să aducă bucurie în sufletele noastre și să sprijine o cauză dragă inimii noastre – binele și bunăstarea animalelor din Adăpostul de câini din Baia Mare.

Povestea din spatele acestui eveniment este una deosebit de emoționantă. În anul 2021, ne-am luat adio de la un om deosebit, Majoros Csaba, fondatorul și inima Hotelului Magus. Csaba a fost un iubitor pasionat al lumii animalelor, dedicat binelui lor și implicat în numeroase acțiuni de sprijinire a adăposturilor.

În memoria sa dragă, dorim să continuăm misiunea lui nobilă și să aducem un strop de speranță și alinare pentru acei prieteni necuvântători care au nevoie de ajutorul nostru.

**Ce putem aștepta în această seară plină de inimi mari?**

În data de 24 Noiembrie 2023, începând cu ora 18:00, vă așteptăm cu brațele deschise în restaurantul La Gourmet al Hotelului Magus, într-o atmosferă plină de căldură și generozitate.

**O mângâiere afectuoasă oferită simțului gustativ**

MENIUL este gratuit, dorind să oferim prin fiecare preparat profunda noastră recunoștință pentru faptul că ai ales să fii aici, cu noi.

GUSTARE RECE
Salată cu brânză de capră, sfeclă, carpaccio din măr verde, pastramă de vită și nuci caramelizate

GUSTARE CALDĂ
Mezze maniche cu midii fripte și cremă de fasole albă

FEL PRINCIPAL
Duo din piept de pui sous-vide și ciocănel de pui crocant, cremă de cartofi, brunoise de legume și fondue de gorgonzola

DESERT
Măr în tempura, înghețată de vanilie și piper Sichuan

**Momente muzicale de neuitat**

Nu doar sufletele noastre vor fi încântate, ci și urechile noastre vor fi răsfățate de talentul inconfundabil al artistului Andrei Bencze. Cu o voce care atinge corzi sensibile și un talent muzical remarcabil, el va da viață acestei seri speciale.

**Cum poți contribui?**

Suntem convinși că și tu simți chemarea de a fi un „Înger pentru Patrupezi”. Ai posibilitatea de a face o diferență semnificativă în viața acestor suflete nevinovate. Poți contribui în mai multe moduri:
1. **Donări financiare**: Orice sumă, fie ea mare sau mică, este o contribuție valoroasă pentru binele animalelor, iar fiecare donează cât dorește și consideră potrivit. În timpul evenimentului, puteți contribui prin participarea la diferitele licitații de obiecte.
2. **Adopții și susținere directă a animalelor**: Dacă te gândești să îți mărești familia cu un prieten patruped sau ești în căutarea unui companion de nădejde, această seară poate fi momentul potrivit pentru a găsi acea legătură specială.
3. **Participare activă în eveniment**: Prin prezență și implicarea ta fizică (cu intrare gratuită), vei contribui la scopul nostru comun de a face o schimbare pozitivă în viața animalelor.
Doar sună la 0362.807.205 sau scrie-ne la adresa de mail welcome@magushotel.ro, pentru a ne confirme prezența la eveniment.

**Vino alături de noi!**

Te așteptăm cu drag în această seară deosebită, plină de emoții și momente memorabile. Fii parte din acest gest de iubire și generozitate, alături de echipa Hotelului Magus, pentru a face lumea un loc mai bun pentru cei fără voce.

error: Content is protected !!