Logo

Râzi cu pofte #1 – Obligó Improv Show, 30 Mar.

  • Joi 30 Martie, Ora 19:00
  • Informații și rezervări la 0362.807.205 sau e-mail: welcome@magushotel.ro
  • Preț meniu: 79 Lei / persoană + 10 Lei suport artiști. Locurile sunt limitate !

Vă invităm Sâmbătă, 30 Martie la un show de umor cu bun gust, pentru toate grupele de vârstă, prima dată în Baia Mare, Trupa Obligó !


Meniu

-Aperitiv-

Salata vecinului – Salată (evident), piept de pui la grătar, crutoane, semințe de floarea soarelui, anșoa, dressing (nu mobilă) cu ulei de măsline și lime

-Gustare caldă-

Risotto de Doamne ajută – Cuș-cuș risotto cu midii și ciuperci sălbatice (domesticit, nu mușcă)

-Fel de bază-

Porcul, cea mai bună legumă! – Arosto de porc în sos de prune și cartofi graten

-Desert-


Tiramisu cu aromă de piersici

– Ce bem ? –

1 Pahar de vin Casa Panciu (roșu, alb sau rose)
Suc la dietă (apă plată cu lămâie)

  • Pret meniu: 79 Lei / persoană + 10 Lei suport artiști
  • Informații și rezervări la 0362.807.205 sau pe welcome@magushotel.ro

Trupa Obligó – un proiect cu pest 9 ani vechime, impresionează cu fiecare show prin prospețime și sinceritatea cu care te trezești implicat ca spectator în momentele pe care trupa le propune. Baietii sunt din 2009 pe scena, cu peste 2000 de show-uri la activ, i-ai putut vedea si la TV semifinalisti la Romanii au talent sau finalisti la #iUmor sau in diferite alte emisiuni.

Cum decurge un show Obligó?
Prezentatorul alege din public teme, meserii, situatii, locatii sau replici care vor deveni subiectul unui joc. Actorii trebuie sa dezvolte subiectul intr-un mod cat mai amuzant, pastrand in acelasi timp si obligoul (regula) acestuia. In functie de public, trece o ora jumatate sau chiar doua, in care cei prezenti se destind si isi mai descretesc fruntile.

Actorii danseaza, canta, fac pantomima, construiesc povesti spontan. Totul este improvizat, fara nici o pregatire in prealabil a vreunui scenariu sau regii. Un spectacol interactiv, publicul si actorii conlucreaza, construind cel mai inteligent RAS de pus pe buze. Comedie adevarata creata spontan de cinci meseriasi ai teatrului de improvizatie.

Alexandru Mihalache, Dan Murzea, Alexandru Rizescu și Șerban Trâmbițașu – adică TrupaObligó Impresionant . Original. Uimitor! O data in viata trebuie sa vezi Obligó, live!

Nu stim! Improvizam!
www.trupa-obligo.ro
https://www.facebook.com/321.Obligo/
www.instagram.com/trupa_obligo

error: Content is protected !!