Logo

Seara Persană, 21 Feb.

  • Joi 21 Februarie, Ora 19:00
  • Informații și rezervări la 0362.807.205 sau e-mail: welcome@magushotel.ro
  • Preț meniu: 69 Lei / persoană. Locurile sunt limitate !
Epilog, 23 Feb.

 
Eveniment, 18 Feb.

Cu istorie bogată începând din secolul al 6-lea î.Hr. , Iranul se mândrește cu o bucătărie, să spunem așa, împrumutată- în rețetele lor se resimt influențe turcești, grecești respectiv condimente asiatice, predominant folosind ingrediente precum nucșoară, rodie, nuci, caise și orez.
Deși combinațiile de condimente și ingrediente par ciudate la prima vedere, gustându-le ne vom trezi brusc cu o explozie de arome care se îmbină intr-o simfonie neașteptat de delicioasă.

Meniu

-Aperitiv-

Kashk-e bademjan – Dip de vinete în stil oriental

-Gustare caldă-

Börek cu vită

-Fel de bază-

Fesenjan – Tocăniță de pui cu rodii și nuci, servită cu orez sălbatic

-Desert-

Persian love cake

-Bauturi-

Sangria, Apă plată, Vinuri Crama Alira

Sekanjabin ba Khiyar – Băutură răcoritoare cu lime, mentă și castraveți (1 pahar)
Apă plată

  • Pret meniu: 69 Lei / persoană
  • Informații și rezervări la 0362.807.205 sau pe welcome@magushotel.ro
error: Content is protected !!