REVELION – 2018
REVELION 2017 – 2018
~ Magus Hotel – Restaurant La Gourmet ~
– O petrecere de neuitat cu Dj Dice – Dansuri cu ansamblul folcloric –
– Show de iluzionism și magie – Focuri de artificii –
– Tombolă și multe alte surpize –
~ MENIU ~
Aperitiv
Mousse de somon fumé cu pastă de brânză
Creveți pe pat de andive cu sos rosa
Ruladă cu pate de ficat de rață, ciuperci și brânză de casă
Buchetier cu prosciutto crudo, legume și pere
Crispy din bacon cu pastă de brânză cu chivas
Rafaello din brânzeturi in 3 culori
Brioșă sărată cu carne de pui
Ciuperci umplute cu ouă de prepeliță
Soldăței de cârnați cu caș și măsline
Buturugă din piept de pui
Aperitiv cald
File de șalău cu sos de lămâie și orez sălbatic
Fel de bază 1
Tocăniță vânătorească (mistreț și căprioară) la ceaun, servită în pită tradițională
Fel de bază 2
Rump steak de vită Black Angus cu dulceață de ceapă roșie, cartofi aurii și sote de hribe
Băuturi
Whisky Jack Daniels
Vodka Sky
Crema whisky Baileys
Vin Castel Huniade (Fetească Neagră, Sauvignon Blanc și Roze)
Welcome drink – Kir royale
Cafea Totti
Bere Carlsberg
Răcoritoare Coca Cola și Fanta
Apă plată și carbogazoasă Dorna
Long drinks
Cuba libre
Gin tonic
Vodka juice (mere sau merișoare)