Logo

Un crăciun special în Maramu’

 

 

.

Un crăciun special în Maramu’

~ DATA: 22 – 26 DECEMBRIE 2017 ~

Cu facilitățile și serviciile oferite, MAGUS HOTEL este o alegere excelentă atât pentru familiile cu copii,
cât și pentru iubitorii sezonului rece.

 

22 Decembrie

Întâmpinarea oaspeților și urarea de bun venit pe meleagurile Maramureșene în stil tradițional cu cozonac, vin și pălincă. Odată cu lăsarea serii, toată lumea este invitată să ia parte la cină.

23 Decembrie

Tur de iarna all inclusive pe Valea Vaserului cu singurul tren cu aburi din România: Mocănița! Veți avea parte de o călătorie de neuitat, de priveliști splendide parcă desprinse din cărțile de povești. La întoarecere vom vizita una din cele mai renumite locații religioase din Maramureș: Mănăstirea Bârsana. La hotel, copiii vor fi intâmpinați de clovnul Fratellino și show-ul lui special de scamatorie, jonglerie, modelare de baloare și pictură pe față.

24 Decembrie

Ziua ajunului va începe cu micul dejun, după care copiii și adulții vor avea plăcerea să împodobească bradul de crăciun. Seara va continua cu cina specifică sărbătorilor, cu bucate și băuturi tradiționale, colinde de crăciun și voie bună.

25 Decembrie

Prima zi de crăciun o vom petrece cu relaxare la spa, sau pentru iubitorii sporturilor de iarnă putem asigura transport la pârtia de ski, iar seara vom vizita târgul de crăciun din centrul istoric al orașului Baia Mare.

26 Decembrie

După micul dejun, cu speranța că îi vom revedea și la anul, ne luăm la revedere de la oaspeții noștri, dar nu înainte de a le oferi un mic cadou.

.


Tarif:

 1250 LEI/persoană

Vă urăm un An Nou Fericit alături de MAGUS Complex!


Galerie:

 

 


Vezi şi

 Pachetul de Revelion 2017-2018

~ DATA: 29.12.2017 – 02.01.2018 ~
Patru nopți de cazare în camere în Double Deluxe cu all inclusive
(mic dejun, prânz, cină, băuturi traditionale și răcoritoare în timpul meselor).

 

error: Content is protected !!