Logo

Seara Maramureșeană

Vineri, 19 Mai, Ora 19:00

~ Seara Maramureșeană ~

Muzică Live: Andrei Bencze și Mihaela Lepaduș

Bucătăria maramureșeană este un amestec delicios de preparate gătite după rețete strămoșești românești, ungurești sau săsești. Poți să cauți, dar te asigurăm că nicăieri în țară nu vei găsi o diversitate mai mare decât în bucătăria maramureșeană. Aici găsiți de la pâinea coaptă pe vatră la pancove, de la zămuri, tocănițe și papricaș până la balmoș.

Mai trebuie să știi că atunci când intri în casa unui maramureșean, trebuie să îți îndeplinești obligația de a consuma toate alimentele și băuturile cu care ești servit, altfel se consideră că vrei atâta rău gazdei, cât ai lăsat în farfurie sau în pahar.

Acestea fiind zise, să știți că am pregătit pentru voi o seară maramureșeană care va avea loc în data de 19 mai, începând cu ora 19:00. Bucătarii restaurantului La Gourmet vor găti cu pricepere și respect pentru tradiție o cină maramureșeană care va avea următoarele preparate:
– Platou tradițional maramureșean,
– Clătite maramureșene cu cârnați la cuptor,
– Tochitură maramureșeană,
– Colțunași cu magiun de prune.

La preparatele maramureșene vom adăuga îndrăgita pălincă de prune, iar atmosfera va fi întreținută cu muzică de folclor interpretată de Andrei Bencze și Mihaela Lepaduș.


Prețul unui meniu: 50 lei
Rezervări la numărul de telefon: 0362 807 205


Te așteptăm la seara maramureșeană găzduită de restaurantul La Gourmet!

error: Content is protected !!