Logo

Seara indiană

Joi, 27 Aprilie, Ora 19:00

Seara indiană

Bucătăria indiană este una dintre cele mai aromate, complexe şi condimentate bucătării din lume. Aceasta reflectă diversitatea ţării, iar culorile specifice parcă ne transmit ideea de foc, fiecare preparat fiind o explozie de plăcere. Se cunoaște faptul că gastronomia indiană are un gust mai mult sau mai ușor picant, bazându-se pe ingrediente locale, cum ar fi: curry, scorţişoară, cardamon, ghimbir şi multe alte mirodenii ce dau gust şi savoare mâncării.

Astfel, te invităm la o experienţă culinară de neuitat, joi, 27.04.2017, începând cu ora 19.00, la Restaurant La Gourmet! Maeştrii noştri bucătari vor pregăti o delicioasă cină indiană, a căror preparate vor fi:
– Supa Tadka Dal
– Cartofi Bombay
– Pui Madras cu orez indian
– Pulpe de pui Tandoori
– Masala Chai

Vom completa savoarea preparatelor indiene o degustare de vinuri de la crama Corcova iar Andrei Bencze ne va surprinde cu muzică live şi ne va învălui în acorduri armonioase.


Preţul unui meniu: 80 lei/persoană.
Rezervări, la numărul de telefon: 0362 807 205


Te aşteptăm la Seara Indiană, unde papilele tale gustative o să fie asaltate de arome variante, care se împletesc într-o savoare de neuitat!

CONCURS

Câştigă o cină indiană pentru două persoane!

Joi, 20.04.2017, începând cu ora 19.00, organizăm o Seara Indiană, condimentată şi aromată, la care te aşteptăm.
LIKE & SHARE (public) la această postare până pe data de 19 aprilie, ora 10.00 şi poţi câştiga 2 locuri la Seara Indiană! Câştigătorul sau câştigătoarea va fi desemnat(ă) prin random.org.

Detalii despre eveniment: Facebook

 

error: Content is protected !!