Seara mediteraneană
28 Ianuarie, Ora 19:30
Preț: 120 lei/persoană
Locurile sunt limitate!
Rezervări: +40 362 807 205
Muzică live: Andrei Bencze
Vă doriți o escapadă din lumea zăpezilor și a frigului din ultima perioadă?
Noi vă venim în ajutor cu o variantă mult mai rezonabilă decât o excursie în ,,țările calde”.
La Gourmet vă invită să faceți o călătorie culinară pe malurile însorite și proaspete ale Mediteranei. Chef Sandor Zsolt v-a pregătit un meniu din fructe de mare, însoțit de un pahar de vin special ales pentru fiecare fel de mâncare. Ambianța caldă a restaurantui și muzica live de caliate cu care v-am obișnuit deja vă va face să vă simțiți ca într-o vacanță de 5 stele pe malul mării.
Chef Sandor Zsolt
A lucrat 20 de ani în Italia la Fregene, pe litoralul Mării Mediteraniene, la un restaurant deschis în anii 60. Este absolvent al școlii de bucătari ‘‘Italian Kitchen Academy” din Roma.
MENIUL
Aperitiv:
• Tartar de somon și biban de mare
• Bruschete cu calamar baby
• Cuș cuș cu fructe de mare
• Midii gratinate
Supă:
• Supă de midii cu sos picant de roșii
Sorbet:
• Sorbet de limoncelo cu șampanie
Preparate calde:
• Calamari umpluți si caracatiță în vid, cartofi duchesse cu varză de Bruxelles și maioneză de
gogoșari
• Fetuccine cu cerneală de sepie, creveți și zucchini
Desert:
Ciambelone de morcovi și mere cu înghetată înăbușită în cafea