Logo

Petrecerile corporate sau despre cum să-ți faci angajații fericiți

Se spune că o companie care are angajați mulțumiți, va avea clienți mulțumiți, deci va avea succes. Bineînțeles că aici apare întrebarea: cum se construiește o echipă de angajați fericiți (înafară de tradiționala mărire de salariu, desigur)? Ei bine, se pare ca americanii au găsit o soluție destul de eficientă, care a început să câștige tot mai mult teren și în țara noastră- petrecerile corporate.

Acest tip de eveniment se desfășoară sub forma unei petreceri sau seri de socializare unde iau parte toți angajații unei companii, însoțiți chiar, dacă doresc, de partener/ă sau prieteni. Acestea se organizează de obicei în preajma sărbătorilor, în special a celor de iarnă și pot să varieze în stil, prin muzica, mâncarea și stilul de muzică preferate de participanți.

Care sunt, concret avantajele organizării unei astfel de petreceri? Noi am găsit 5 dintre cele mai importante și suntem gata să le împărtășim cu voi:

  1. Construiesc o comunitate. Conversațiile casual care au loc între angajați le oferă colegilor contextul în care pot vorbi despre interesele lor în afara locului de muncă. Identificarea de pasiuni și interese comune poate să întărească relațiile dintre persoane, să închege echipa și să crească productivitatea. O atmosferă de petrecere este, de asemenea, o ocazie pentru ca cei cu funcții diferite să se bucure pur și simplu de momente relaxante care le aduc zâmbetul pe buze, fiind și o ocazie de apropiere între cei care sunt separați în mod obișnuit de postul pe care îl dețin în cadrul companiei. Cine știe, dacă există persoane care încă își mai caută perechea, o astfel de oportunitate de socializare poate da startul unor noi idile.
  2. Descoperirea de mâcăruri și vinuri noi. Cea mai eficientă metodă de a provoca discuții la o petrecere este aceea de a aduce pe masă o selecție inedită de mâncăruri. Fiecare persoană se va simți specială dacă va fi ,,răsfățată’’ cu ceva ieșit din comun. Defapt, credem că fiecare dintre noi cunoaștem pe cineva pentru care mâncarea este atracția principală la un eveniment.
  3. Ocazia de a îmbrăca ceva diferit. Doamnelor, știți rochia aceea elegantă pe care ați cumpărat-o pentru că e absolut minunată, dar are puține ocazii să iasă din dulap? Ei bine, o astfel de petrecere este ocazia perfectă pentru a o ,,scoate în lume’’ și a vă pune într-o nouă lumină în fața colegilor sau chiar a angajaților. Defapt, astfel de ocazii dau un plus de încredere în sine tutror angajaților, nu doar celor de sex feminin, și le oferă ocazia de a se pune în valoare așa cum, de cele mai multe ori, nu se întâmplă în mod normal la locul de muncă.
  4. Recunașterea meritelor celor mai buni angajați. Daca sunteți directorul sau proprietarul unei companii sau al unei firme, ați putea să luați cuvântul în cadrul unei astfel de preteceri pentru a oferi apreciere angajaților. Poate să fie vorba doar de un discurs de maxim 5 minute, care să se încheie cu un toast în cinstea celor care fac afacerea să meargă ca pe roate, însă efectele asupra moralului oamenilor este considerabil și se va reflecta în rezultatele lor la locul de muncă.
  5. Experiența unei seri în oraș. O petrecere pentru compania sau firma dumneavoastră este ocazia perfectă de a petrece timp împreună în afara spațiului unde vă desfășurați activitatea de zi cu zi. Studiile au arătat că cele mai puternice experiențe de team building au loc atunci când oamenii sunt scoși din rutina zilnică și petrec timp împreună într-un alt spațiu, ceea ce crează o mai mare deschidere înspre a asocializa și se relaxa.

Vă doriți deja o astfel de petrecere? Noi suntem gata să vă venim în ajutor pentru organizarea ei! Complexul Magus vă oferă o varietate de servicii și opțiuni din care să alegeți ce vi se potrivește. Hotelul stă la dispoziția dumneavoastră cu condiții impecabile de cazare, Clubul Evergreen (capacitate de 200 persoane) este gata să vă ofere cele mai energice sau chiar explozive petreceri, iar restaurantul La Gourmet(capacitate de 150 persoane) își pune la bătaie ambianța elegantă și intimă. Bineînțeles, nici la capitolul mâncare și băutură nu ne lăsăm mai prejos; creativitatea bucătarilor noștri ne suprinde mereu cu noi combinații de ingrdiente exotice și tradiționale, iar vinurile cele mai fine așteaptă cuminți să însoțească fiecare fel de mâncare.

Pentru detalii și oferte, vă așteptăm să ne contactați echipa la numărul de telefon: 0362 807 205

error: Content is protected !!