Logo

Pachet de Crăciun 2016

craciun2016-21craciun2016-23

Pachet de Crăciun
3 Nopti: 23-26.12.2016

Spiritul sărbătorilor va fi puternic resimțit într-o ambianță care va îmbina într-un mod fericit elementele Crăciunului tradițional cu spiritul modern al prezentului, care definește COMPLEXUL MAGUS.
Cu facilitățile și serviciile oferite, MAGUS HOTEL este o alegere excelentă atât pentru familiile cu copii, cât și pentru iubitorii sezonului rece.

c960b2bc08e0a322523e59753e062927_xl mancare

 

23.12.2016

Întâmpinarea oaspeților și urarea de bun venit pe meleagurile Maramureșene în stil tradițional cu cozonac, vin și pălincă. Odată cu lăsarea serii, toată lumea este invitată să ia parte la cină.

24.12.2016

Ziua Ajunului va începe cu micul dejun, după care ne vom pregăti pentru cel mai așteptat moment: pomana porcului. Chef bucătar – Madaras Laszlo lansează oaspeților invitația de a participa la cea mai veche tradiție specifică Crăciunului românesc.
Masa de prânz va fi servită cu produse proaspete tradiționale preparate pe loc.
Vom continua cu un superb concert de colinde unde toți copiii vor avea ocazia să-i spună moșului o poveste, să primească un cadou și să învețe să decoreze bradul. Seara va continua cu o cină specifică și un eveniment surpriză condimentate cu voie bună, vinuri alese și muzică live. O amintire de neuitat într-o atmosferă remarcabilă în care spiritul nașterii Domnului ne va oferi momente magice.

25.12.2016

Ziua de Crăciun începe cu micul dejun, după care urmează o după-masă de relaxare totală în cadrul Wellness Spa „Dru Relax” din Baia Mare, situat la 1.5 km de Complexul Magus. Spre seară vom avea ocazia să petrecem timp in mijlocul târgului de Crăciun din Centrul Vechi al orașului Baia Mare.
Opțional, pentru împătimiții sporturilor de iarnă, avem posibilitatea de a le oferi transport gratuit la stațiunea montană Șuior. Cina de Crăciun va fi servită într-o ambianță creată de datinile și obiceiurile maramureșene plus alte surprize.

26.12.2016

După micul dejun, cu speranța că îi vom revedea și la anul, ne luăm la revedere de la oaspeții noștri, dar nu înainte de a le oferi un mic cadou.

partie_ski_mogosa Hotel_Extra-01

.


Tarif:

 1700 LEI/persoană

  • Pensiune completă (mic dejun, prânz, cină)
  • Pachet de băuturi tradiționale inclus în timpul meselor (pălincă, vișinată, vin)
  • Băuturi nealcoolice incluse în timpul meselor (apă și sucuri)

Observatii:

  • Intrarea în sejur se face cu cina, iar ieșirea din sejur cu micul-dejun
  • Copiii între 3-5.99 ani, cazați în cameră cu părinții, vor plăti 30% din valoarea pachetului
  • Copiii între 6-13.99 ani, cazați în cameră cu părinții, vor plăti 50% din valoarea pachetului
  • Plata se va face astfel: 50% din valoarea locurilor solicitate la rezervarea acestora și 50% (adică diferența) până la 30.11.2016 (data intrării banilor în contul SC MAGUS SRL)
  • Plata se poate face numerar sau cu ordin de plată vizat de bancă
  • Renunțarea la locurile rezervate sau neachitarea diferenței până la data precizată, 30.11.2016, atrage după sine pierderea locurilor și implicit a avansului achitat
  • Renunțarea la locurile rezervate după data de 01.12.2016, atrage după sine pierderea întregii sume achitate.

CRĂCIUN FERICIT ALĂTURI DE MAGUS!


Citeşte şi

Pachetul de Revelion

 

error: Content is protected !!