Logo

DINEUL HAUTE CUISINE

Update 25.11.2016.

A fost o seară magică la Dineul Haute Cuisine de joi, 24 noiembrie.
Maeştrii bucătari La Gourmet au adus în Maramureş cel mai revoluţionar şi mai sănătos stil de cooking, preparând specialităţi extravagante, prin metoda sous-vide.

15171122_767888353352579_6783128401881994771_n
Masa este pregătită şi îşi aşteaptă invitaţii
15179014_767888396685908_645031962185253244_n
Acordurile celor două piane învăluiesc sala într-o atmosferă deosebită
15181375_767888350019246_8480619123857314507_n
File de somon cu orez exotic şi sos de mango

 

15181662_767888433352571_3381605419249556997_n
Piept de raţă pe pat de mere caramelizate, cu pireu de cartofi dulci şi sos de portocale
15253489_767888480019233_8205013411484092670_n
Muşchi de vită Chateaubriand cu sos à la maitre d’hotel şi pommes soufflées cu rozmarin
15202489_767888476685900_2732493603043741677_n
O atmosferă perfectă, pentru o seară perfectă
15203210_767888426685905_2044195720214436945_n
Muzica clasică interpretată de formaţia Two to Tango a întregit atmosfera romantică, astfel că oaspeţii noştri s-au simţit răsfăţaţi pe deplin
15219456_767888360019245_7766460991757598495_n
Vinurile de producţie internaţională au completat gustul bogat al preparatelor
15232297_767888436685904_3464755744702906513_n
Moment surpriză: show de tango argentinian cu Sorin Robert si Irina Rosana
15284121_767888403352574_8232043301806572347_n
Degustarea de vinuri
15285097_767888400019241_6788215120961888835_n
Bucătarul Şef ne prezintă preparatele şi metoda sous-vide de preparare a acestora

 


Publicat in 18.11.2016.

DINEUL HAUTE CUISINE

Joi, 24 noiembrie 2016,  ora 19.30

Avem delicioasa plăcere de a vă invita la un eveniment gastronomic deosebit în peisajul băimărean: DINEUL HAUTE CUISINE

Joi, 24 noiembrie 2016, începând cu ora 19.30, organizăm un răsfăţ culinar şi muzical, iar prezenţa dumneavoastră ne-ar încânta nespus.

Dineul Haute Cuisine este dedicat pasionaţilor de mâncăruri fine, preparate prin metoda SOUS-VIDE, maeştrii La Gourmet fiind singurii din Maramureş care stăpânesc această artă culinară. În meniul serii, v-am rezervat şi o aromată degustare de vinuri, iar ambianţa va fi învăluită în acordurile celor două piane mângâiate de muzicienii Sorin Robert şi Irina Rosana (formaţia Two to Tango).

Răsfăţaţi-vă simţurile, cu doar 100 lei/meniu!
Locurile sunt limitate! Rezervaţi ACUM, accesând următorul link:

https://goo.gl/forms/w3099ByiJQHtSoDy1

15094882_759820654159349_7915784555256096748_n

*************
MENIU DINEUL HAUTE CUISINE:
– Piept de raţă pe pat de mere caramelizate, cu pireu de cartofi dulci şi sos de portocale
– Muşchi de vită Chateaubriand cu sos à la maitre d’hotel şi pommes soufflées cu rozmarin
– File de somon cu orez exotic şi sos de mango
– Vinuri de producţie internaţională, care să completeze gustul bogat al preparatelor.
*************

Rezervări: https://goo.gl/forms/w3099ByiJQHtSoDy1

Vă aşteptăm cu drag!

 

error: Content is protected !!