DINEUL HAUTE CUISINE
Update 25.11.2016.
A fost o seară magică la Dineul Haute Cuisine de joi, 24 noiembrie.
Maeştrii bucătari La Gourmet au adus în Maramureş cel mai revoluţionar şi mai sănătos stil de cooking, preparând specialităţi extravagante, prin metoda sous-vide.
Publicat in 18.11.2016.
DINEUL HAUTE CUISINE
Joi, 24 noiembrie 2016, ora 19.30
Avem delicioasa plăcere de a vă invita la un eveniment gastronomic deosebit în peisajul băimărean: DINEUL HAUTE CUISINE
Joi, 24 noiembrie 2016, începând cu ora 19.30, organizăm un răsfăţ culinar şi muzical, iar prezenţa dumneavoastră ne-ar încânta nespus.
Dineul Haute Cuisine este dedicat pasionaţilor de mâncăruri fine, preparate prin metoda SOUS-VIDE, maeştrii La Gourmet fiind singurii din Maramureş care stăpânesc această artă culinară. În meniul serii, v-am rezervat şi o aromată degustare de vinuri, iar ambianţa va fi învăluită în acordurile celor două piane mângâiate de muzicienii Sorin Robert şi Irina Rosana (formaţia Two to Tango).
Răsfăţaţi-vă simţurile, cu doar 100 lei/meniu!
Locurile sunt limitate! Rezervaţi ACUM, accesând următorul link:
https://goo.gl/forms/w3099ByiJQHtSoDy1
*************
MENIU DINEUL HAUTE CUISINE:
– Piept de raţă pe pat de mere caramelizate, cu pireu de cartofi dulci şi sos de portocale
– Muşchi de vită Chateaubriand cu sos à la maitre d’hotel şi pommes soufflées cu rozmarin
– File de somon cu orez exotic şi sos de mango
– Vinuri de producţie internaţională, care să completeze gustul bogat al preparatelor.
*************
Rezervări: https://goo.gl/forms/w3099ByiJQHtSoDy1
Vă aşteptăm cu drag!