Micul Dejun
Fiecare parte din Maramures, în funcție de condițiile climatice, solul, produsele fabricate și relațiile culturale , au format o anumită cultură gastronomică și bucătăria locală.
Cu toate că fundația gastronomica este una comună, fiecare regiune are propriile sale comori gastronomice și astfel caracteristicile bucătăriei maramuresene, de exemplu, Baia Mare.
Scopul miculul nostru dejun este de a oferi oaspeților hotelului Magus șansa de a cunoaște bogăția gastronomică a regiunii noastre și de a gusta produse locale de nenumărate feluri și care sunt în centrul dietei maramuresene.
Principalele produse ale dietei baimarene, cum ar fi urda, cascavalul, branzeturile, sunculita, painea, legumele proaspete, carnatul afumat, si fructele proaspete formează baza micului dejun baimarean .
Multe dintre produsele oferite sunt pregatite, aromatizate si afumate de catre noi, pe baza retetelor bine pastrate in familiile noastre in ultimii 60 de ani.