Logo

Wining and Dining – Degustare de vinuri

Câte secrete ascunde un pahar cu vin?

Ce se întâmplă când acesta vine braț la braț cu un meniu alcătuit din ingrediente special alese pentru el și acorduri vibrante de muzică live?

Restaurantul la Gourmet vă invită vineri, 30 septembrie 2016, să dezlegați acest mister într-o ambianță unică în Baia Mare.

Seara va debuta cu o degustare de vinuri atent selecționate, care au călătorit tocmai din Italia, Franța și America de Sud pentru a se prezenta în fața dumneavoastră. Invitata noastră specială se va asigura că fiecare pahar de vin își va dezvălui povestea și vă va conduce înspre cunoașterea lui.

Evenimentul va fi completat de un meniu cu șase feluri diferite de mâncare, toate atent selectate și pregătite special pentru vinul care le va acompania. Tinerii talentați de la Liceul de Artă din Baia Mare vor avea grijă să dea o aură vibrantă evenimentului prin acorduri de muzică live.


Dacă vă doriți să împărtășiți această experiență inedită cu noi, rezervați acum unul din locurile limitate la numărul de telefon: 0362 807 205, email welcome@welcome@magushotel.ro sau completând formularul on-line la următoarea adresă: https://goo.gl/forms/GB8EK4YPvzDOGZUC2

 

Costul participării la acest eveniment este de 100 lei/ persoană și include degustarea de vinuri și meniul cu cele 6 feluri de mâncare diferite. Locuri limitate, rezervari se pot face pana cel tarziu vineri ora 12:00.  

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1072570212838290/

 

 wining-and-dining

error: Content is protected !!