Logo

MENIUL

de la fine dining la bucătăria tradiţională maghiară şi maramureşeană

O echipă competentă şi experimentată condusă de Chef Florin Gherman asigură preparea meniului “fine dining” şi a meniului tradiţional propriu. Cele peste 40 de sortimente distincte asigură îmbinarea în mod fericit a culturii culinare locale, cu preparatele specifice bucătăriei tradiţionale maghiare şi preparate “haute couisine”.

Gustări reci

Fine dining

Salata de somon fume 32 lei

Afetatti mixt 1 persoana 32 lei

Salata cu branza de capra , bacon, nuci prajite, struguri, rosii cherry, sfecla rosie si gorgonzola, sos worchester si tabasco (iute) 28 lei

SUPE

Fine dining

Consome de pui cu morcovi si taitei 10 lei

Supa crema de ardei cu mascarpone si coriandru 13 lei

Supa vichyssoise din cartofi cu usturoi copt si chips din bacon 12 lei

Ciorba de burta 16 lei

Gulas de fasole 16 lei

Ciorba de miel 24 lei

Paste si risotto

Fine dining

Tagliatelle cu somon fume cu vodka si icre rosii 29 lei

Spaghete carbonara reinterpretate 22 lei

Risotto cu fructe de mare 38 lei

Risotto cu hribi si trufe negre 18 lei

Pește și fructe de mare

Fine dining

Mille feuille din file biban cu sos din Cozze, tartar din legume si orez 38 lei

Somon la cuptor cu piure de mazare , brunoise din legume, sos butter lemon 45 lei

Tagliatelle cu somon fume , vodka si icre rosii 33 lei

Risotto cu fructe de mare 38 lei

Salata de somon fume 32 lei

Preparate de pui

Fine dining

Piept de pui crocant cu piure de cartofi dulci si ciuperci sote 35 lei

Piept de pui la gratar cu garnitura la alegere 25 lei

Salata de pui Du Jardin 29 lei

Snitel de pui cu cartofi spanioli 33 lei

Preparate de porc

Fine dining

File de Mangalita in crusta de cafea , placinta de cartofi cu praz si varza creata, sos brun cu bacon crocant 51 lei

Ceafa tiganeasca 33 lei

Meniu coaste (coaste marinate prajite, cartofi aurii, sos rosa) 400 gr  36 lei

Snitel din cotlet à La Gourmet 33 lei

Platou cald maramuresean 49 lei

Preparate de vită

Fine dining

Fiorentina de vita pe piatra incinsa, sos de piper verde, cartofi cu rozmarin si legume gratinate 22 lei/100g brut

Muschi de vita , in crusta de ciuperci aromatizate cu trufe si gratinate cu gorgonzola, tartar din ciuperci si terina din cartofi, sos brun 59 lei

Tagliata de vita pe piatra incinsa, sos de piper verde, cartofi cu rozmarin si legume gratinate 21lei/100g

Preparate de rață

Fine dining

Piept de rață cu varză roșie 48 lei

Preparate vânat

Fine dining

Ragu de mistreț cu tagliatelle 42 lei

Coaste mistreț barbeque 62 lei

Deserturi

Fine dining

Prăjitură cu ciocolată, mascarpone și sos de fructe de pădure 14 lei

Papanasi reinterpretati 16 lei

Tiramisu 10 lei

Lava cake 18 lei

Cupa Gourmet cu inghetata 20 lei

error: Content is protected !!